Tjen penge hjemmefra

Om at tjene penge hjemmefra

Jeg har siddet og ledt efter gode ideer til smykker som kan købes online. Det er imponerende at firmaer såsom Pilgrim og Pandora er kommet så langt som de er. Det er selvfølgelig let at se hvorfor, når pilgrims armbånd nu er så flotte. Det er sjovt at læse historien bag om hvordan sådan et lille hobbyfirma er vokset til sådan en stor spiller på markedet (tjek det foregående link for et resume). I mit daglige arbejde indenfor markeint og virksomhedsledelse kan jeg snildt forestille mig hvilke enorme forhindringer de har stået overfor.

Det der har gjort Pandora så populær er der i mod ikke deres billige smykker, som jeg i stor grad mener der er grunden ved Pilgrim. Det er nærmere Pandoras vedhæng der gør forskellen. Her kan man starte ud med et armbånd i en mellemprisklasse og så senere udvide de med deres charms.

No Comments :(